rantour, uw vertrouwde reisagent

rantour, uw vertrouwde reisagent

Altijd jouw reis

De ideale vakantie ziet er voor iedereen anders uit. Het is dan ook onze missie te ontdekken wat jouw droomvakantie is. Misschien is het jouw droom om een ritje te maken met rendieren in Lapland, een rondreis te maken in Peru of te relaxen op een idyllisch strand? Wij vinden altijd een reis die bij jou past.

Onze reisagenten zijn echte reisexperts en een bron van reisinspiratie. Vertel ons jouw wensen en dromen zodat wij het maximale uit jouw vakantie kunnen halen. Jouw droomvakantie? Die begint bij Rantour.

rant_usp-check

Maatwerk

Een reis naar jouw persoonlijke smaak, stijl en interesses

rant_usp-diamond

Advies

Persoonlijk advies in de keuze van uw welverdiende vakantie 

rant_usp-secure

Veilig op reis

Als lid van VVR en GFG bieden wij een vakantie met garantie

rant_usp-flag

Touroperators

Samenwerking met alle belangrijke touroperators

Zorgeloos op vakantie

Droom je graag weg bij alle mogelijke bestemmingen en kan je maar niet kiezen waar je naartoe wil? Of heb je zelf al een concreet reisplan in gedachten maar ontbreekt het je aan de praktische uitwerking ervan? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes voor jouw reis. Een reis die helemaal past bij jouw wensen en persoonlijkheid.

Kom eens langs voor een goed gesprek en je zal het verschil meteen merken. Het resultaat? Een zorgeloze vakantie helemaal op jouw maat.

Maak een afspraak
Reisbureau Katie

Onze reisexperts

Bijna 30 jaar geleden in de firma begonnen. Speurneus voor luxe hotels in de hele wereld en verliefd op de eilanden in de Indische Oceaan: Mauritus, Seychellen, La Réunion…

Van kindsbeen geboeid door reizen en het reiskantoor. Intussen meer dan 20 jaar actief. Reiswensen uitstippelen en tevreden klanten zijn na mijn gezin mijn grootste vreugde!

Na mijn studies toerisme ben ik het Rantour team komen vervoegen. De klanten helpen om hen de ideale reis te bezorgen, doe ik met veel plezier!

Ik ben een zeer actieve reiziger en duiker die de lokale natuur, cultuur en duikspots gaat opzoeken. Mijn ervaringen delen met de klant en hieruit hun reis maken is een uiterst groot plezier.

Ons aanbod

Een all-inclusive familiehotel in Griekenland of een exclusieve suite op Mauritius? Vertel ons jouw wensen en onze reisexperts zoeken een strandvakantie die perfect bij je past.

Een cruise is de ideale combinatie van rust en ontdekking. Aan boord geniet je van de luxe die het schip jou te bieden heeft terwijl je van de ene naar de andere trekpleister vaart. 

Is de reis voor jou even belangrijk als de bestemming? Dan is een vakantie met de auto iets voor jou! Kies voor een vakantie dicht bij huis of kies voor een roadtrip met leuke tussenstops. 

Ben jij benieuwd naar de Big 5? Ben je een echte natuurliefhebber? Of wil je eens uit je comfortzone stappen? Wij stellen je graag een reis samen volledig op maat!

&

Een sneeuwvakantie is meer dan een vakantie op de latten. Geniet van een heerlijk luxehotel met sauna of ontdek het prachtige winterwonder landschap van Lapland.

Geniet met je gezin, familie of partner van een gezellige vakantiewoning met voldoende ruimte voor rust en privacy. We hebben heel wat prachtige vakantiehuizen voor jou in petto. 

Even uitwaaien aan zee, een romantische trip in de Ardennen of liever een verrassende ervaring voor het hele gezin in eigen land? Informeer naar ons volledig aanbod.

Voor wie houdt van de drukte van een stad, het ontdekken van culturele monumenten en hotspots is een citytrip dé vakantie bij uitstek. Ontdek de mooiste steden met Rantour! 

Luchthavenvervoer

De vakantie begint bij jou thuis

Bij uw reservatie van een vliegtuigvakantie heeft u de mogelijkheid om een luchthaventransfer te reserveren. Onze chauffeur haalt u per luxe-minibus af aan uw woonplaats en brengt u naar de luchthaven. Bij terugkeer van uw vakantie zal hij u opwachten in de aankomsthal van de luchthaven en u veilig terug naar huis brengen. Vraag inlichtingen aan onze reisagenten bij uw reservatie.

Luchthavenvervoer

geef een origineel geschenk!

Schenk de wereld

Ben je nog op zoek naar een origineel geschenk? Geef dan een stukje vakantie met de Rantour reischeque. De ontvanger kan zelf kiezen waar hij de reischeque aan besteedt. Een autocarvakantie, vluchten, een huurwagen... Of een wereldreis? Alles kan!

Meer info
Schenk een reischeque

Waarom je vakantie boeken bij een erkend reisagent?

Wij kunnen alvast enkele goede redenen bedenken!