• rant_product-common
    Algemeen

Reserveer uw reis

Gelieve volgende velden te controleren.
  • Voornaam
  • Achternaam
  • Geboortedatum
  • E-mail
  • Telefoon
  • GSM
  • Straat
  • Huisnummer
  • Bus
  • Postcode
  • Gemeente
  • Vertrekdatum
  • Aantal volwassenen
  • Aantal Kinderen (<18j)
  • Ja, ik ga akkoord met <a href="" class="text--primary text--underline" target="_blank" title="Lees hier de voorwaarden">de voorwaarden</a>.

Uw bericht is verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Brouwerij St Bernardus Watou & culinair tafelen bij Pieter Verheyde

  • Vanaf
  • € 149
  • p.p.
Brouwerij St Bernardus Watou & culinair tafelen bij Pieter Verheyde

EXCLUSIEVE TRIP VOOR DE LEVENSGENIETER

Brouwerijbezoek en culinair tafelen

In het hart van de hoppestreek wordt bier gemaakt dat tot de verbeelding spreekt van menig bierliefhebber. In Watou worden sinds 1946 de St-Bernardus bieren gebrouwen: donkere en blonde bieren van hoge gisting. De laatste jaren onderging de brouwerij een heuse gedaanteverandering met de aanleg van het hoppeveld naast de brouwerij, een compleet spiksplinternieuwe vleugel waar ruimte is voor twee grote magazijnen, een brouwerijwinkel, een ontvangstruimte, vergader -en evenementen faciliteiten en als klap op de vuurpijl de nieuwe rooftopbar 'Bar Bernard' annex degustatieruimte met een prachtig 360° zicht op de regio. We sluiten de dag af met een heerlijk streekmenu in het restaurant van Pieter Verdeye, ex beste sommelier van het land.


PROGRAMMA

14u        vertrek aan uw opstapplaats

16u        geleid bezoek aan brouwerij St Bernardus te Watou

18u        streekmenu met aperitief en aangepaste wijnen

21u        terugreis uit de Westhoek

23u        aankomst aan uw opstapplaats


Meer info & reservaties: [email protected]
AANTAL DEELNEMERS : 10-20 personen

PRIJS PER PERSOON BASIS MINIMUM 20 DEELNEMERS : € 149,00

PRIJS PER PERSOON BASIS MINIMUM 15 DEELNEMERS : € 169,00

PRIJS PER PERSOON BASIS MINIMUM 10 DEELNEMERS : € 189,00

(brouwerijbezoek niet mogelijk op maandag en dinsdag)

*Menu onder voorbehoud van wijzigingen volgens seizoen

INCLUSIEF

  • Het vervoer per luxe autocar met een glaasje Cava en 3 mini sandwiches aan boord
  • Geleid brouwerijbezoek St Bernardus met 2 degustaties en geschenkenpakketje
  • Viergangen streekmenu met aperitief, aangepaste wijn
  • Eén drankje naar keuze aan boord op terugreis (pils, water of softdrink)

Pieter Verheyde

Terminus

Pieter Verheyde

MENU*

Picon

***

Plank van de Beenhouwer

***

Carpaccio van Tonijn

***

Kalfs Medaillon

***

Mazarinetaart of Irish Coffee

***

Aangepaste wijn