5 Redenen

5 Redenen

Je vakantie reserveren bij een reisagent?

Twijfel jij nog over je vakantie? Wij bezorgen je alvast 5 redenen om je vakantie te boeken bij een erkend reisagent.

 1. Vakkennis
  Een reisagent weet zich als geen ander een weg te banen in de complexe werelden van de hotels, vluchten, cruisen, autoverhuur, enz. Ze scholen zich op allerhande manieren bij. Zo zijn ze aanwezig op workshops van hun leveranciers (hoe werkt dit reserveringsysteem?), gaan op studiereizen (welk hotel biedt wat aan? Hoe zien de kamers en de faciliteiten er uit?), brochurevoorstellingen (welke touroperator biedt wat aan?),… Eén voor één netwerkmomenten waar ze op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen.

 2. Personal shopper
  Bij een reisagent krijg je steeds persoonlijk advies. Je bent voor hen zoveel meer dan een volgende verkoop. Ze luisteren naar je wensen en behoeften. Dankzij hun ervaring kan je reisagent je tips en persoonlijke ervaringen meegeven. Door het menselijk contact met je reisagent maken ze het boeken van een reis een aangenamere ervaring.

 3. Tijd- en geldbesparing
  Door hun kennis van de verschillende reserveringsystemen en contacten weten ze precies welk voordeel ze er voor u kunnen uithalen. Hierdoor besparen ze jou heel veel van jouw kostbare tijd en geld uit.

 4. Informatie en bijstand
  Je reisagent zal je steeds blijven informeren over je reis en bijstand verlenen voor (wil je nog iets bij boeken? Een uitstap, een huurwagen, een restaurant reserveren?), tijdens (heb je extra advies nodig? Moet er een probleem opgelost worden?) en na de reis (is alles naar wens verlopen?) Ook dit zorgt voor een goede gemoedsrust.

 5. Zekerheid
  Een erkend reisagent beschikt over een verzekering insolventie en burgerlijke aansprakelijkheid reisonderneming. Ben je niet zeker of je zou boeken bij een erkend reisagent? Vraag even naar hun erkenningsnummer en bewijs van hun verzekeringen.

Onze reisexperts

Bijna 30 jaar geleden in de firma begonnen. Speurneus voor luxe hotels in de hele wereld en verliefd op de eilanden in de Indische Oceaan: Mauritus, Seychellen, La Réunion…

Van kindsbeen geboeid door reizen en het reiskantoor. Intussen meer dan 20 jaar actief. Reiswensen uitstippelen en tevreden klanten zijn na mijn gezin mijn grootste vreugde!

Na mijn studies toerisme ben ik het Rantour team komen vervoegen. De klanten helpen om hen de ideale reis te bezorgen, doe ik met veel plezier!

Ik ben een zeer actieve reiziger en duiker die de lokale natuur, cultuur en duikspots gaat opzoeken. Mijn ervaringen delen met de klant en hieruit hun reis maken is een uiterst groot plezier.

Zorgeloos op vakantie

Droom je graag weg bij alle mogelijke bestemmingen en kan je maar niet kiezen waar je naartoe wil? Of heb je zelf al een concreet reisplan in gedachten maar ontbreekt het je aan de praktische uitwerking ervan? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes voor jouw reis. Een reis die helemaal past bij jouw wensen en persoonlijkheid.

Kom eens langs voor een goed gesprek en je zal het verschil meteen merken. Het resultaat? Een zorgeloze vakantie helemaal op jouw maat.

Maak een afspraak
Reisbureau Katie