Begeleide reizen

Vind reizen
Begeleide reizen

Rantour Nieuwjaar

Ballroom party & presentatie

Vier samen met Rantour, vrienden en kennissen het nieuwe jaar in stijl en laat je reeds onderdompelen in meer dan 100 zonnige reisbestemmingen wereldwijd. Afspraak op dinsdag 22 januari voor een gezellige namiddag met feestelijk Nieuwjaarsmenu en een audiovisuele voorstelling van onze nieuwe reisbestemmingen in 2019

Meer info
Nieuwjaarsdrink
cover brochure busreizen zomer 2019

Vroeg boeken = voordeel doen

vroegboekkorting

Reserveer snel je vakantie want je doet voordeel als je vroeg boekt. Boek je autocarvakantie voor 31 januari en geniet van onze vroegboekkorting op het hele zomeraanbod 2019. Je vindt de vroegboekkorting steeds terug bij de prijstabel.

ontdek ons aanbod

Samen ontspannen, beleven & ontdekken...

Ons aanbod bevat begeleide rondreizen, citytrips & shortbreaks, strandvakanties en cruises naar tal van bestemmingen binnen en buiten Europa. De reizen die wij aanbieden zijn met grootste zorg samengesteld en zijn het resultaat van 60 jaar lang passie voor reizen.

Het uitgangspunt bij elke reis is de kennismaking met de cultuur, de natuur en de eigenheid van de bezochte landen of streken. Wij nodigen je uit om samen met ons de mooiste plekjes van de wereld te ontdekken!

Begeleide groepsreizen
rant_usp-flag

Parking in Affligem

rant_usp-transport

Vervoer op maat: vehuur van bussen, limousines,...

rant_usp-60

Reeds 60 jaar uw reisspecialist

rant_usp-9

9 x Travel Award: Best Coach Tourism Product

rant_usp-check

Kwaliteit & comfort: moderne vloot

Wordt een échte Goldclub member

Rantour verwent zijn allerbeste klanten. En daar hoor jij ook bij! Met de Goldclub voordeelkaart blijf je op de hoogte van alle trends en reisnieuwtjes, geniet je van onze acties, voordelen en exclusieve kortingen.

Ontdek de voordelen
Rantour goldclub

geef een origineel geschenk!

Schenk de wereld

Ben je nog op zoek naar een origineel geschenk? Geef dan een stukje vakantie met de Rantour reischeque. De ontvanger kan zelf kiezen waar hij de reischeque aan besteedt. Een autocarvakantie, vluchten, een huurwagen... Of een wereldreis? Alles kan!

Meer info
Schenk een reischeque