Verhuur autocar & limousines

Verhuur autocar & limousines

Autocar & Limousine Service

Rantour is sinds 1958 actief in de sector van het internationaal personenvervoer. RANTOUR AUTOCAR & LIMOUSINE SERVICES stelt u luxueuze limousines en VIP autocars met chauffeur ter beschikking voor een diplomatieke delegatie, een bedrijfsuitstap, een jubileum, een ceremoniële gelegenheid of een onvergetelijke trouwdag.

Onze professionele en meertalige chauffeurs staan borg voor stiptheid, efficiëntie, discretie en beschikbaarheid. Zij verwelkomen u persoonlijk bij uw aankomst en begeleiden u naar uw bestemming.

Uw veiligheid = Onze topprioriteit

Comfortabel reizen, veilig en zonder zorgen, is altijd onze topprioriteit geweest. Hoe wij dat doen? Lees hier de maatregelen die wij nemen.

rant_usp-transport

Luxe autocars

Kwaliteit en comfort: moderne vloot

rant_usp-check

Maatwerk

Vervoer op maat van uw wensen

rant_usp-60

60 Jaar

Reeds 60 jaar ervaring in de autocarwereld

rant_usp-diamond

Chauffeurs

Professionele en meertalige chauffeurs

Wagenpark

Het allerbelangrijkste voor een geslaagde uitstap is het maken van de juiste keuze voor het huren van een autocar met chauffeur. Rantour beschikt over een moderne autocarvloot van 13 luxe autocars van 16 tot 83 plaatsen. Deze worden permanent gecontroleerd door onze mecaniciens en zijn uitgerust met de nieuwste en veiligste technologieën. Alle autocars zijn voorzien van airco, anatomische en verstelbare relaxzetels met voldoende beenruimte, individuele tafeltjes en voetsteunen, een toilet met lavabo, een bar met koude en warme dranken.

Ontdek ons wagenpark
Wagenpark Rantour

Onze diensten

Autocarverhuur

Bent u op zoek naar een autocar voor uw daguitstap? Ga je met je vereniging op skireis met de bus? Rantour verzorgt reeds 60 jaar vervoer voor bedrijven, verenigingen, groepen en scholen. Vertel ons jou wensen en wij bezorgen je steeds een offerte op maat. Comfortabel reizen, veilig en zonder zorgen, is onze topprioriteit.

Busreizen

Limousine service

Rantour Limousine services stelt u luxueuze limousines ter beschikking voor VIP vervoer, diplomatieke delegaties, bedrijfsuitstappen, een ceremoniële gelegenheid of een onvergetelijke trouwdag. Rantour beschikt over een aantal voertuigen uit het luxe segment die u met de nodige privacy en discretie op uw bestemming brengen. Wij maken graag een offerte op maat van uw wensen.

Meer info
Limousine service Jaguar

Verenigingen

Rantour biedt u een assortiment van een veertigtal geselecteerde en met zorg samengestelde dagarrangementen voor groepen en verenigingen. Ook de meerdaagse reizen uit de brochure kunnen gereserveerd worden voor groepen. Ons departement groepsreizen staat eveneens tot uw dienst om aanpassingen aan de basisprogramma’s uit te voeren of een volledig programma op maat samen te stellen volgens uw suggesties.

Vereniging op uitstap

Schoolvervoer

Ook voor schoolvervoer is Rantour de juiste partner. Zowel voor dagelijks leerlingenvervoer, daguitstappen, als voor het vervoer naar de sporthal of zwembad beschikken wij over verschillende capaciteiten om tegemoet te komen aan de wensen van de school. Zoeken jullie nog een oplossing voor meerdaagse schoolreizen? Ook daarvoor kan u bij Rantour terecht. Enkel vervoer of een volledig uitgewerkt programma, wij maken graag vrijblijvend een offerte.

Kinderen op schooluitstap

Extra diensten

Wil jij jouw klanten iets extra aanbieden? Onze autocars zijn allemaal voorzien van een bar met warme en koude dranken. Wenst u catering aan boord? Wij kunnen zorgen voor ontbijtboxen, lunchpakketten, broodjes, versnaperingen naar jouw wensen.