Over Rantour

Over Rantour

Rantour: een familiebedrijf in beweging

Het familiebedrijf Rantour bezit 60 jaar ervaring in de autocarwereld. De dagelijkse leiding ligt in handen van Kurt Rollier en Brigitte Heymans, maar ook hun kinderen zijn actief in het bedrijf en werken mee aan de toekomst ervan. Samen met een dynamisch team van medewerkers brengt het bedrijf een eigen reisbrochure en een assortiment aan reisproducten op de markt.

Rantour is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de sterkere spelers in de Vlaamse autocarsector en dat zonder het familiale karakter van het bedrijf te verliezen. Rantour wilt niet het grootste bedrijf worden, maar het bedrijf werkt er aan om groei hand in hand te laten gaan met kwaliteitsbehoud.

60 jaar Rantour

Ben Weyts feliciteert Rantour

Ben Weyts, minister van toerisme en mobiliteit feliciteert Rantour met een persoonlijke boodschap naar aanleiding van hun 60 jarig bestaan.

rant_usp-60

60 Jaar

Reeds 60 jaar ervaring in de autocarwereld

rant_icon-rating10

TM Award

10 x Travel Award: Best Coach Tourism Product

rant_usp-transport

Luxe autocars

Kwaliteit en comfort: moderne vloot

rant_usp-check

Maatwerk

Een reis naar jouw persoonlijke smaak, stijl en interesses

Reizen zonder zorgen

De beste autocars

Onze autocarvloot bestaat uit 13 luxe autocars ****/*** (hoogste quotering inzake comfort) en worden permanent gecontroleerd op onderhoud en veiligheid door onze mecaniciens. Alle autocars zijn van recente constructie en zijn voorzien van een zachte luchtvering, dubbele beglazing, een stereoketen met CD-lezer en LCD-schermen, automatische luchtverversing en airco, anatomische en verstelbare relaxzetels met veiligheidsgordels en voorzien van individuele tafeltjes en voetsteunen, een toilet met lavabo, een bar met koude en warme dranken, remvertrager, ABS- en ASR-systemen ...

Autocar Neoplan Rantour

Ervaren reisleiders

We garanderen u een professionele begeleiding op al onze reizen door onze gids en/of chauffeur. Onze reisleiders zullen u op een deskundige manier non-stop boeien over de streek of de stad die u bezoekt. U kan te allen tijde op hen beroep doen: zij zijn uw permanente steun en toeverlaat tijdens de reis. Onze toeristische reizen worden begeleid hetzij door een gespecialiseerde gids van Rantour, hetzij door een plaatselijke gids.

Gids Rantour

Professionele chauffeurs

Onze chauffeurs, vriendelijk en plichtbewust, zorgen ervoor dat u snel en veilig op uw bestemming aankomt. Ontspan u en laat het rijden aan hen over zodat u van de eerste tot de laatste minuut kan genieten van een welverdiende vakantie.

Busschauffeur Rantour

Perfect uitgewerkte programma's

Alle programma"s zijn door ons persoonlijk getest. Bij Rantour geen ingewikkelde of onoverzichtelijke prijstabellen met “addertjes onder het gras”. Bij elke bestemming vindt u een uitgebreide reisbeschrijving met correcte prijsbepalingen en enkele foto's. We zijn permanent bezig met het controleren en verbeteren van bestaande programma's en het samenstellen van nieuwe bestemmingen.

Uitgewerkte programma's

Rantour Travel Center

Het allerbelangrijkste voor een geslaagde vakantie is het maken van de juiste keuze en een ideale vakantie ziet er voor iedereen anders uit. Het is dan ook onze missie te ontdekken wat jouw droomvakantie is. Onze reisagenten zijn echte reisexperts en een bron van reisinspiratie. Vertel ons jouw wensen en dromen zodat wij het maximale uit jouw vakantie kunnen halen. Jouw droomvakantie? Die begint bij Rantour.

Rantour Travel Center