Vind de reis die bij je past

Vind de reis die bij je past

Altijd jouw reis

De ideale vakantie ziet er voor iedereen anders uit. Het is dan ook onze missie te ontdekken wat jouw droomvakantie is. Misschien is het jouw droom om een ritje te maken met rendieren in Lapland, een rondreis te maken in Peru of te relaxen op een idyllisch strand? Wij vinden altijd een reis die bij jou past.

Onze reisagenten zijn echte reisexperts en een bron van reisinspiratie. Vertel ons jouw wensen en dromen zodat wij het maximale uit jouw vakantie kunnen halen. Jouw droomvakantie? Die begint bij Rantour.

rant_usp-check

Maatwerk

Een reis naar jouw persoonlijke smaak, stijl en interesses

rant_usp-diamond

Advies

Persoonlijk advies in de keuze van uw welverdiende vakantie 

rant_usp-secure

Veilig op reis

Als lid van VVR en GFG bieden wij een vakantie met garantie

rant_usp-flag

Touroperators

Samenwerking met alle belangrijke touroperators

Vakantiemagazine

Welke reisplannen heb jij?

In dit magazine vind je een aantrekkelijke selectie uit ons aanbod. Van tips voor een trip tussendoor tot suggesties voor een grote reis. Kies voor een welverdiende wellnessvakantie aan de Turkse Riviera met alles erop en eraan, of laat je meevoeren door de gezelligheid van een citybreak in Dublin. Wie houdt van een skivakantie maken we graag wegwijs in de Alpen. Of trek je liever richting de winterzon in de Dominicaanse Republiek of Kaapverdië? Welke vakantie je ook wil, laat de uitwerking over aan experts, aan ons. Want reizen is onze passie.

Laat je inspireren
Vakantiemagazine Rantour

Luchthavenvervoer

De vakantie begint bij jou thuis

Bij uw reservatie van een vliegtuigvakantie heeft u de mogelijkheid om een luchthaventransfer te reserveren. Onze chauffeur haalt u per luxe-minibus af aan uw woonplaats en brengt u naar de luchthaven. Bij terugkeer van uw vakantie zal hij u opwachten in de aankomsthal van de luchthaven en u veilig terug naar huis brengen. Vraag inlichtingen aan onze reisagenten bij uw reservatie.

Luchthavenvervoer

Onze reisexperts

Bijna 30 jaar geleden in de firma begonnen. Speurneus voor luxe hotels in de hele wereld en verliefd op de eilanden in de Indische Oceaan: Mauritus, Seychellen, La Réunion…

Van kindsbeen geboeid door reizen en het reiskantoor. Intussen meer dan 20 jaar actief. Reiswensen uitstippelen en tevreden klanten zijn na mijn gezin mijn grootste vreugde!

Marlies is al 20 jaar reisadviseur. Ze houdt van avontuurlijke en sportieve reizen met veel passie voor de lokale sfeer, cultuur en smaken.

Waarom je vakantie boeken bij een erkend reisagent?

Wij kunnen alvast enkele goede redenen bedenken!

geef een origineel geschenk!

Schenk de wereld

Ben je nog op zoek naar een origineel geschenk? Geef dan een stukje vakantie met de Rantour reischeque. De ontvanger kan zelf kiezen waar hij de reischeque aan besteedt. Een autocarvakantie, vluchten, een huurwagen... Of een wereldreis? Alles kan!

Meer info
Schenk een reischeque

Trouwe klanten worden beloond

Selectair Card

Bij Rantour worden trouwe klanten beloond, bij elke reservatie spaar je punten die je kan omruilen voor leuke geschenken! Na het ontvangen van je kaart kan je inloggen op www.selectaircard.be en zelf je account beheren. Heb jij nog geen spaarkaart? Vraag ze dan gerust aan onze reisagenten!

Touroperators reisbureau