• rant_product-common
    Algemeen
  • rant_product-calendar
    Vertrekdata
  • rant_product-flag
    Reisschema
  • rant_product-residence
    Verblijf
1

AFFLIGEM - ACHÊNE - DURBUY

AFFLIGEM - ACHÊNE - DURBUY
  • remo-marker
    Durbuy
  • rant_product-calendar
    Dag 1

vertrek om 9u. Via Namen naar Achêne. Bezoek aan de Bister mosterdfabriek met rondleiding, filmvoorstelling en proeverij. Koude vis- en vleesschotel. Door het Ardens landschap naar Durbuy. Rondrit met het toeristisch treintje tot aan de toren van de Belvedère. Check-in en gastronomisch menu met aperitief, hapjes en aangepaste wijnen. Logies in Le Sanglier des Ardennes ****.

2

DURBUY - AFFLIGEM

DURBUY - AFFLIGEM
  • remo-marker
    Durbuy
  • rant_product-calendar
    Dag 2

Bezoek aan het confituurfabriekje Saint Amour te Durbuy. Rondleiding met korte film over de fabricatie van ambachtelijke confituur en streekproducten. Lunch in restaurant Wagyu, het conceptrestaurant van Wout Bru. Terug naar Durbuy voor Tweegangenlunch. Nadien vrije tijd aan de in Kerstsfeer versierde straatjes en pleintjes van het pittoreske Durbuy.  Omstreeks 17u terugreis via Hoei en Hannuit naar Affligem. Aankomst omstreeks 19u.

GASTRONOMIE BIJ WOUT BRU

  • vanaf
  • € 429
  • p.p.
GASTRONOMIE BIJ WOUT BRU

algemene info

Gastronomische verwennerij bij Wout Bru

Wout Bru voorstellen is al lang niet meer nodig. Na zijn studies in Ter Groene Poorte in Brugge te hebben voltooid, liep Wout heel wat stages in het buitenland. In Eygalières in de Provence bouwde Wout zijn restaurants uit tot topzaken, beloond met eerst één ster en later volgde nog een ster. Verder werkte Wout mee aan meerdere kookprogramma’s op Vitaya en VTM. In 2018 wisten Marc Coucke en Bart Maerten Wout te overtuigen om de leiding te nemen in het gastronomisch restaurant Le Sanglier des Ardennes te Durbuy. Wij logeren eveneens is dit schitterende hotel, gelegen in het hart van het kleinste stadje van de wereld, Durbuy.

inclusief

  • Rantour reisleiding
  • bezoek, proeverij en lunch Bister mosterdfabriek
  • rondrit Durbuy met treintje
  • bezoek confituurfabriekje
  • volpension lunch dag 1 t/m lunch dag 3
  • gastronomische viergangenmenu met aangepaste wijnen
  • tweegangenlunch dag 2

vertrek

datum

dagen

verblijfsformule

prijs

30/11/2020
2
volpension
€449
14/12/2020
2
volpension
€449

PRIJS MET GOLDCLUB VOORDEELKAART: € 429

Singlekamer + € 75

Reisschema

1

AFFLIGEM - ACHÊNE - DURBUY

  • Dag 1

vertrek om 9u. Via Namen naar Achêne. Bezoek aan de Bister mosterdfabriek met rondleiding, filmvoorstelling en proeverij. Koude vis- en vleesschotel. Door het Ardens landschap naar Durbuy. Rondrit met het toeristisch treintje tot aan de toren van de Belvedère. Check-in en gastronomisch menu met aperitief, hapjes en aangepaste wijnen. Logies in Le Sanglier des Ardennes ****.

AFFLIGEM - ACHÊNE - DURBUY
2

DURBUY - AFFLIGEM

  • Dag 2

Bezoek aan het confituurfabriekje Saint Amour te Durbuy. Rondleiding met korte film over de fabricatie van ambachtelijke confituur en streekproducten. Lunch in restaurant Wagyu, het conceptrestaurant van Wout Bru. Terug naar Durbuy voor Tweegangenlunch. Nadien vrije tijd aan de in Kerstsfeer versierde straatjes en pleintjes van het pittoreske Durbuy.  Omstreeks 17u terugreis via Hoei en Hannuit naar Affligem. Aankomst omstreeks 19u.

DURBUY - AFFLIGEM

Accommodatie

LE SANGLIER DES ARDENNES****

Stijlvol en vernieuwd viersterrenhotel, gelegen in het hart van Durbuy.

remo-marker
  • Rue du Comte Théodule d'Ursel 14
    6940 Durbuy
    België
rant_residence-building
  • receptie
  • gastronomisch restaurant
  • bar
  • terras
  • welnessruimte
LE SANGLIER DES ARDENNES****

kamers

Modern ingerichte kamers met badkamer en toilet, haardroger, minibar, TV en telefoon.

maaltijden

Ontbijtbuffet en gastronomisch avondmaal

verblijfsformule

Volpension lunch dag 1 t/m lunch dag 2

tafeldranken

Dranken zoals vermeld in het programma