TM Travel Awards

TM Travel Awards

Best Coach Tourism Product

Op vrijdag 15 november won Rantour voor het 10e jaar op rij de TM Travel award voor Best Coach Tourism Product. Deze prestigieuze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het vakblad Travel Magazine tijdens de TM Travel Awards gala avond.

Tijdens dit B2B event kunnen reisagenten, luchtvaartmaatschappijen, toerismebureaus, hotels,.. hun favoriete partners en leveranciers kiezen. Rantour kreeg voor de 10e keer de Award voor Best Coach Tourism Product uit handen van Gualtiero Togneri, managing director bij Croisieurope. Wij danken dan ook al onze partners, medewerkers en leveranciers voor het jarenlange vertrouwen. 

Alle programma's worden bij Rantour persoonlijk getest. We zijn permanent bezig met het controleren en verbeteren van bestaande programma's en het samenstellen van nieuwe bestemmingen. Ons aanbod bevat begeleide rondreizen, citytrips & shortbreaks, strandvakanties en cruises naar tal van bestemmingen binnen en buiten Europa. De reizen die wij aanbieden zijn met grootste zorg samengesteld en zijn het resultaat van meer dan 60 jaar lang passie voor reizen. Het uitgangspunt bij elke reis is de kennismaking met de cultuur, de natuur en de eigenheid van de bezochte landen of streken. Wij nodigen je uit om samen met ons de mooiste plekjes van de wereld te ontdekken!

Foto: © Fotostudio

Ontdek ons aanbod