Droom nu. Reis later.

Droom nu. Reis later.

Breng de wereld naar je woonkamer

Reizen is op dit moment helaas geen optie. Het COVID19 virus heeft de wereld in zijn macht en momenteel heeft de volksgezondheid absolute prioriteit. We zijn met z'n allen in lockdown en dat zorgt al eens voor de nodige frustraties. Mis jij het reizen ook zo hard dat je er somber van wordt? Dat begrijpen we helemaal! Daarom geven een aantal tips en tricks over hoe je, voorlopig, de wereld naar je woonkamer kan brengen.

Vakantiefoto's

Droom weg bij je vakantiefoto's

Wat is er leuker dan herinneringen ophalen aan je eigen mooie reizen? Tijd dus om even door je digitale foto’s te snuisteren en ze om te zetten in een prachtig reisalbum. Met dank aan Selectair en Albelli kan je nu genieten van 20% korting op alle fotoproducten. In afwachting van je nieuwe reisplannen biedt dit zonder twijfel al een beetje troost.

20% korting
wereldkeuken

Breng de wereld naar je keuken

Geniet je op reis altijd van de lekkere lokale keuken? Waarom probeer je niet zelf eens Aziatisch, Arabisch of Italiaans te koken? Breng de wereld naar je keuken, bouw je woonkamer om en geniet met volle teugen. Op de website van 24 kitchen vind je heel wat inspiratie terug.

Ontdek de recepten
bucketlist

Stel een travel bucketlist op

Niet mogen reizen betekent niet dat we niet mogen dromen. Denk eens na over wat je nog wil zien. Welke landen, regio’s of ervaringen staan er nog op jouw to do? Verzamel ze allemaal in een travel bucketlist, doe al wat opzoekwerk, bestel een leuk boek over een land dat jij graag wil ontdekken en begin te puzzelen aan jouw droomreis. Geen inspiratie? Op onze website vind je prachtige reizen. Hou jij eerder van een citytrip, rondreis of cruise? Voor ieder hebben we wat wils!

Droom weg
Love your travel agent

Save your travel agent

De reissector heeft het, net als vele andere sectoren, niet makkelijk deze periode. Dus roepen we massaal op om ons als reisagenten een hart onder de riem te steken. Dit doe je door, zodra we weer kunnen reizen, een reis te boeken of gebruik te maken van de wettelijke reisvoucher in geval van een geannuleerde reis. Wij helpen je met plezier en veel expertise een (nieuwe) reis te plannen die voldoet aan jouw wensen. De veiligheid van jou als reiziger staat hierbij voorop. Een update over de huidige reizen en meer info over het gebruik van de reisvoucher vind je op onze website.

Corona update

Tot snel

We hopen je te blijven inspireren doorheen deze moeilijke periode. Maak het gezellig thuis, haal herinneringen op en geniet van de quality time. Reizen zullen we opnieuw doen, wees daar maar zeker van!
Het Rantour-team