Reizen en het coronavirus

Reizen en het coronavirus

WE MOGEN TERUG OP REIS!

We hebben er zo lang naar uitgekeken en eindelijk kan het weer, genieten van een welverdiende vakantie. Onze reisagenten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en procedures. Wij helpen je dan ook graag bij het kiezen van een veilige bestemming. Wij brengen je documenten in orde voor vertrek én terugkomst maar ook tijdens je reis staan wij klaar om eventuele problemen op te lossen. Jouw vakantie zonder zorgen? Die begint bij Rantour!

Alle info over het coronacertificaat
Reopen Europe

UPDATE

We verlengen onze Corona-tegoedbonnen tot 31/12/2022.

Veilig reizen wordt stilaan weer mogelijk. Daarom verlengen wij de geldigheidsdatum van alle Corona-tegoedbonnen automatisch tot 31 december 2022. Zo heeft u nog even tijd om na te denken over uw volgende droomvakantie. Reservatie van de reis dient te gebeuren voor 31 december 2022 maar de reis zelf kan plaatsvinden in 2023.

Wij kijken er naar uit om jullie snel weer te mogen verwelkomen op één van onze reizen!

Zorgeloos op vakantie

Droom je graag weg bij alle mogelijke bestemmingen en kan je maar niet kiezen waar je naartoe wil? Of heb je zelf al een concreet reisplan in gedachten maar ontbreekt het je aan de praktische uitwerking ervan? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes voor jouw reis. Een reis die helemaal past bij jouw wensen en persoonlijkheid.

Kom eens langs voor een goed gesprek en je zal het verschil meteen merken. Het resultaat? Een zorgeloze vakantie helemaal op jouw maat.

Maak een afspraak
Reisbureau Katie

Update reisadviezen

De FOD Buitenlandse Zaken volgt de situatie nauw op en past waar nodig de reisadviezen aan. Op de website van de FOD Buitenlandse Zaken vindt u actuele informatie voor alle landen.

Klik hier
Map travel