Reizen en het coronavirus

Reizen en het coronavirus

UPDATE 20/04/20

Beste reiziger,

Nu de grenzen opnieuw openen en we stilaan terug kunnen dromen van onze vakantie geven we jullie graag wat meer uitleg over “het nieuwe” normaal.  Wij danken je omdat je je vakantie aan ons toevertrouwt en hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen op één van onze reizen!

Aangepast programma zomer 2020

Al geruime tijd zijn we in de ban van het corona virus. Wij hebben intussen niet stil gezeten en voorbereidingen getroffen om onze reizen opnieuw te kunnen hervatten. Via onderstaande link kan vindt u ons aangepast zomerprogramma. Wij kijken er naar uit om jullie deze zomer weer de mooiste plekjes te laten ontdekken!

Download hier het programma
Begeleide reizen

Ik heb een voucher ontvangen, wat nu?

Indien uw vakantie werd geannuleerd omwille van het corona virus heeft u van ons een voucher ontvangen ter waarde van het door u betaalde bedrag. Heeft u nog een vraag over uw voucher? Lees dan hieronder de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen
information sign

Service = Prioriteit

Zoals steeds is een uitstekende service leveren onze prioriteit. Vanaf 8 juni werken wij op afspraak. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes voor jouw reis. Een reis die helemaal past bij jouw wensen en persoonlijkheid. Kom eens langs voor een goed gesprek en je zal het verschil meteen merken. Het resultaat? Een zorgeloze vakantie helemaal op jouw maat.

Maak een afspraak
Reisbureau Katie

Update reisadviezen

De FOD Buitenlandse Zaken volgt de situatie nauw op en past waar nodig de reisadviezen aan. Op de website van de FOD Buitenlandse Zaken vindt u actuele informatie voor alle landen.

Klik hier
Map travel