Reizen en het coronavirus

Reizen en het coronavirus

UPDATE 27/05/20

Beste reiziger,

Inmiddels zijn alle niet-essentiële reizen naar het buitenland verboden. Om die reden hebben wij besloten om onze busreizen t.e.m. 30 juni te annuleren (begeleide vliegvakanties tot 18 juni). Je zal hiervoor van ons een voucher ontvangen die je kan gebruiken voor een reis met een latere vertrekdatum. De waarde van de voucher is gelijk aan de door u betaalde reissom en is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. Je hoeft hiervoor met ons geen contact opnemen, je zal de voucher op een later tijdstip automatisch van ons ontvangen.

Wij danken je omdat je je vakantie aan ons toevertrouwt en nemen nu deze maatregelen om ervoor te zorgen dat we later weer samen kunnen beleven, ontdekken & genieten. Draag in tussentijd goed zorg voor elkaar!

Service = Prioriteit

Zoals steeds is een uitstekende service leveren onze prioriteit. Voor alle reizigers met een gepland vertrek bekijken we per reis, per bestemming en per vertrekdatum alle noodzakelijke info. Indien u een reis reserveerde en er wijzigingen optreden in verband met uw reis, wordt u door ons persoonlijk verwittigd. We begrijpen dat klanten die in de nabije toekomst op vakantie vertrekken bezorgd en onzeker zijn. 

Aangezien er nog geen duidelijkheid is over wanneer wij terug kunnen reizen hebben wij besloten onze kantoren tot 2 juni te sluiten. Achter de schermen blijven wij echter verder werken, we volgen alle dossiers nauwgezet en in chronologische volgorde op. Gelieve vragen zo veel mogelijk te stellen per mail via [email protected], zo kunnen wij deze behandelen in volgorde van prioriteit. Bij dringende gevallen (noodsituaties) zijn wij steeds bereikbaar op ons noodnummer: 0478 30 68 94. In de tussentijd vertrouwen we op uw begrip voor deze uiterst moeilijke situatie.

Wij nemen de nodige maatregelen

We maken een ongeziene crisis mee. Noch voor u noch voor ons bestaan hiervoor handleidingen of simpele oplossingen. Alleen gezond verstand kan ons leiden. Aan boord van onze autocars hebben wij alvast volgende maatregelen genomen:

  • Onze bussen worden dagelijks gereinigd met desinfecterende producten
  • Chauffeurs beschikken over ontsmettende gel om de handen te ontsmetten
  • Desinfecterende doekjes worden in elke autocar voorzien om oppervlakten regelmatig schoon te vegen
  • Aan boord wordt de lucht continu ververst met buitenlucht via micro-filters

Update reisadviezen

De FOD Buitenlandse Zaken volgt de situatie nauw op en past waar nodig de reisadviezen aan. Op de website van de FOD Buitenlandse Zaken vindt u actuele informatie voor alle landen.

Klik hier
Map travel