Reizen en het coronavirus

Reizen en het coronavirus

UPDATE 20/04/20

Beste reiziger,

Nu de grenzen opnieuw openen en we stilaan terug kunnen dromen van onze vakantie geven we jullie graag wat meer uitleg over “het nieuwe” normaal.  Wij danken je omdat je je vakantie aan ons toevertrouwt en hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen op één van onze reizen!

Brochure herfst & winter 20-21

Meer dan ooit beseffen we hoe belangrijk het is uw vertrouwde reispartner te zijn. Comfortabel reizen, veilig en zonder zorgen is ook deze winter onze topprioriteit. Onze nieuwe herfst-winter brochure staat boordevol gezellige reizen, sportieve skivakanties, de mooiste kerstmarkten en de leukste dagtrips. Trek je er liever op uit met het vliegtuig? Dan zijn onze begeleide vliegvakanties iets voor jou. Wij kijken er naar uit om jullie weer de mooiste plekjes te laten ontdekken!

download
Begeleide reizen

Ik heb een voucher ontvangen, wat nu?

Indien uw vakantie werd geannuleerd omwille van het corona virus heeft u van ons een voucher ontvangen ter waarde van het door u betaalde bedrag. Heeft u nog een vraag over uw voucher? Lees dan hieronder de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen
information sign

Service = Prioriteit

Zoals steeds is een uitstekende service leveren onze prioriteit. Vanaf 8 juni werken wij op afspraak. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes voor jouw reis. Een reis die helemaal past bij jouw wensen en persoonlijkheid. Kom eens langs voor een goed gesprek en je zal het verschil meteen merken. Het resultaat? Een zorgeloze vakantie helemaal op jouw maat.

Maak een afspraak
Reisbureau Katie

Update reisadviezen

De FOD Buitenlandse Zaken volgt de situatie nauw op en past waar nodig de reisadviezen aan. Op de website van de FOD Buitenlandse Zaken vindt u actuele informatie voor alle landen.

Klik hier
Map travel